Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Wonen in het hart van Lelystad - Type woning: Jocator Klusor

te koop en te huur

 

Levenslustig en opvallend, markant aan de waterkant

Te midden van de prachtige gebouwen aan de Zilverparkkade vallen er twee direct op; Jocator en Klusor. Levenslustig met een opvallende retro-vormgeving. Betaalbare appartementen met een trendy uitstraling. Het ideale appartement voor de jonge koper en tegelijkertijd een mooi, levensloopbestendig appartement voor de oudere bewoner.

Ruimte kenmerkt de appartementen. Allemaal hebben ze een riante woonkamer met een glazen schuifpui over de volle breedte. Hierdoor lijkt de living door te lopen tot op het balkon. Bovendien kunt u iedere dag genieten van een uitzicht over de stad of het Zilverpark. Geheel in stijl is er gekozen voor een opvallende indeling, waarbij de keuken, deels open, direct aan de woonkamer grenst. Het appartement krijgt hierdoor een ruim en open karakter.

Jocator en Klusor bieden u de keuze uit een twee- of driekamerappartement. Qua indeling komen de appartementen grotendeels overeen, met slechts enkele verschillen. In een tweekamerappartement bevindt de ruime badkamer zich achter de slaapkamer. Het separaat toilet is bereikbaar vanuit de hal. De grote woonkamer biedt ruimte genoeg voor een eethoek, vanwaar u een prachtig uitzicht tijdens ontbijt, lunch of diner. In een driekamerappartement beschikt u over twee zonnige slaapkamers, die u betreedt via de hal. Beide beschikken over een groot raam met uitzicht over de stad. Ook de badkamer bereikt u via de hal. Ieder appartement beschikt over een praktische indeling, waardoor u lekker de ruimte kunt nemen!

Brochure aanvragen