Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Wonen in het hart van Lelystad - Type woning: Identi

te koop en te huur

 

De gevel als kunstwerk

De één iets dieper, de ander een beetje breder. Geen appartement is gelijk in Identi. De witte gevellijsten maken er ware kunstwerken van. Met een indrukwekkende raampartij aan zowel de voor- als zijkant geniet u in Identi optimaal van het licht. En dat geldt eens te meer voor het riante penthouse on top. Architectuur om in te lijsten. Een opvallende verschijning is de maisonnette op de vijfde verdieping. Dit is het enige appartement dat twee verdiepingen beslaat. De benedenverdieping wordt grotendeels gevuld door de riante open keuken en de luxe living. Op de zesde etage bevinden zich de badkamer en twee slaapkamers. De ruimte aan de voorzijde kan prima dienst doen als kantoor of zonnige studio.


Op iedere verdieping vindt u twee ruime appartementen, met aan de voor- en achterzijde een royaal balkon. De woonkamer en slaapkamers hebben grote glazen schuifdeuren, vanwaar u gemakkelijk het balkon kunt betreden. Grenzend aan de woonkamer vindt u de ruime open keuken, met directe toegang tot een handige berging. Naast de keuken bevindt zich ook de badkamer en een separaat toilet voor uw gasten. Deze appartementen kunt u zowel huren als kopen.
Voor impressies van de appartementen klik hier: Afbeeldingen >>

Brochure aanvragen
       

Prijzen en beschikbaarheid Identi

Huisnr. Aantal
Kamers
Woon
oppervlak
Status Koopprijs
v.o.n.
Huurprijs
p.m.