Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Wonen in het hart van Lelystad - Type woning: Aeratus

 

De groene eyecatcher

Aeratus is met z’n groene gevel een echte eyecatcher aan de Zilverparkkade. De strakke, moderne uitstraling sluit perfect aan bij de zakelijke kantooromgeving op de eerste vijf verdiepingen. Op de bovenste vier etages van het pand zijn riante appartementen gerealiseerd. Zeer gewilde appartementen. De groen koperen gevelbekleding van Aeratus weerspiegelt spectaculair in het water voor het pand. Aeratus betekent in het Latijn met koper beslagen. Een toepasselijke naam voor dit gebouw, waarvan de gevels exclusief met koper bekleed zijn.

Aeratus telt negen etages. Op de bovenste vier verdiepingen vindt u riante appartementen met een bruto oppervlakte van 200 m². De woningen hebben een royale living op het zuiden van bijna 70 m². De keuken grenst direct aan de woonkamer. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers. De badkamer, met ligbad, douche en een tweede toilet, betreedt u vanuit de hal. Een inpandige berging en bijkeuken completeren de woning. Beneden in Aeratus treft u nog een fietsenberging en containerruimte. Vanuit uw living stapt u, via openslaande deuren, zo op een royaal balkon (12m²) op het zuiden. Dit is uw eigen privéloge met uitzicht over het Zilverpark. Maar dat is nog niet alles. U kunt, net als de overige bewoners van Aeratus, gebruik maken van het heerlijke dakterras (186 m2). Dé ideale zomeravondspot, waar u uw gasten kunt verwennen met een gezellige barbecue of gewoon een ontspannen avond onder de sterren.

Brochure aanvragen
       

Prijzen en beschikbaarheid Aeratus

Huisnr. Aantal
Kamers
Woon
oppervlak
Status Koopprijs
v.o.n.
Huurprijs
p.m.