Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Wonen in het hart van Lelystad - Type woning: Fensalir

 

Dominor

Dominor, met een duidelijk herkenbare identiteit, waardoor het zich onderscheidt van de naastgelegen panden, is ontworpen door René van Zuuk uit Almere.


De gevels van het ontwerp zijn bedekt met geprefabriceerde betonelementen die een takkenstructuur uitbeelden. De takkenstructuur is het resultaat van een studie naar oneindige patronen. Het werk van M.C. Escher was daarin een grote bron van inspiratie. Het was een uitdaging om met een zeer beperkt aantal verschillende typen betonpanelen een patroon te ontwerpen dat overkomt als een geheel. Omdat het gevelpatroon op alle gevels onophoudelijk doorloopt krijgt het kantoorgebouw een duidelijk herkenbare identiteit waardoor het zich onderscheidt van de naastgelegen panden.


Het gebouw heeft 9 bouwlagen en beslaat in totaal circa 1.679 m² verhuurbaar vloeroppervlak. U kunt kiezen uit units variërend van 101 tot 187m².


Brochure aanvragen