Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Wonen in het hart van Lelystad - Type woning: Fensalir

 

Caliste

Calliste vormt de hoekafsluiting van een masterplan voor de ontwikkeling van kantoren en appartementen in het stadshart van Lelystad.


Het gebouw bestaat uit 7 bouwlagen. De begane grond kent een extra hoge verdiepingsmaat, waarin een entresol is ingevoegd, rechtstreeks bereikbaar vanuit de ruimte op de begane grond.


De compositie van het gebouw bestaat uit een stapeling van drie licht ten opzichte van elkaar verdraaide volumes. Deze sluiten goed aan bij de aangrenzende bebouwing. De volumes worden gearticuleerd door relatief zwaar ogende betonelementen. Het resultaat is een gebouw met een sterke architectonische expressie, beantwoordend aan de betekenis van de locatie, maar in maat met zijn omgeving en voldoend aan alle eisen die aan een modern kantoorgebouw gesteld mogen worden. Calliste, gebaseerd op de Italiaanse architectuur met zuilen en ornamenten, is een heel bijzonder gebouw. Ontworpen door de Rotterdamse architect Erick van Egeraat is dit het paradepaardje van het totale project. Het gebouw heeft 7 bouwlagen en beslaat in totaal circa 1748m² verhuurbaar vloeroppervlak.


Brochure aanvragen