Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /usr/home/tsvgl/www/zilverparkkade.nl/db/dbinfo.php on line 10
Zilverparkkade Lelystad, Ondernemen in luxe kantoorpanden in het hart van Lelystad

Uw eigen plek, uw eigen identiteit

Uw eigen plek, uw eigen identiteit. Nergens vindt u zo’n sprekend kantoorgebouw als aan de Zilverparkkade. Bewust is er gekozen voor de mogelijkheid tot het creëren van kleine kantoorunits, zodat iedere ondernemer –groot en klein– zich hier thuisvoelt. Luxe verdiepingen, zowel koop als huur, die u geheel naar eigen wens kunt invullen. Voor ondernemers met karakter.

Ondernemer Marcel Burger aan het woord >>


Stijlvol ondernemen
Calliste (C) is spraakmakend om haar verspringende voorgevel. Stijlvolle vormgeving met grote raampartijen die binnen zorgen voor lichte, ruimtelijke kantoorverdiepingen. Ook hier heeft u de mogelijkheid om de ruimte naar eigen wens in te delen. Zes verdiepingen, met als speciale optie een kantoorruimte op de begane grond in combinatie met een entresol. Het meest sprekende gebouw is waarschijnlijk Dominor. Waar u ook kijkt, overal zal het uitzicht over de stad uw blikveld vullen. Vanaf de zevende verdieping torent het gebouw namelijk boven de omringende complexen uit.

Wonen en werken op één plek
Naast de kantoorgebouwen beschikken ook de wooncomplexen Fensalir (F), Jocator (J) en Klusor (K) over commerciële ruimtes op de begane grond. Een betere zichtlocatie kunt u zich niet wensen. Deze ruimtes bieden u bovendien de mogelijkheid een kantoor op de begane grond te combineren met een woning in hetzelfde gebouw of aan dezelfde kade. Zo creëert u een unieke plek, waar uitstraling de boventoon voert. De Zilverparkkade, wonen en werken op één plek. Aan de rand van het stadscentrum en vlakbij het station, bent u optimaal bereikbaar voor uw klanten. Maar ook medewerkers kunnen zich gemakkelijk verplaatsen. Altijd ruimte om te parkeren en ruime keuze in openbaar vervoer. Bovendien vormt de Zilverparkkade, met het ziekenhuis om de hoek, de perfecte locatie voor zorg gerelateerde partijen. U valt hoe dan ook op wanneer u zich hier vestigt.


Brochure aanvragenKlik op de afbeelding voor een volledig overzicht >>